how to create an assignment college essay drug addiction personal essay for scholarship creative journal writing prompts buy technology term paper can someone do my assignments research paper on early childhood education

Charakteristika

Raw (surový) kakaový prášek se získává z nepražených kakaových bobů (Theobroma cacao). Ty byly ve Střední a Jižní Americe po staletí uctívány, Aztékové je dokonce používali jako platidlo. Mnohé mayské svátky a rituály byly spojovány s oslavou kakaových bobů jako "potravy bohů". Při výrobě jsou boby jemně mlety za nízké teploty, aby zůstaly zachovány původní nutriční látky a vůně. Výchozí surovinou pro získání našeho kakaového prášku jsou jedny z nejcennějších kakaových bobů Arriba, které se pěstují pouze v Ekvádoru. Ty se vyznačují mimořádnými chuťovými vlastnostmi, převládá chuť tropického ovoce s květinovými tóny. Raw kakaový prášek je bohatým zdrojem antioxidantů, železa a hořčíku.

Složení

100 % BIO RAW prášek z kakaových bobů Arriba Nacional

výživové údaje

   ve 100 g výrobku
Energetická hodnota2095 kJ / 500 kcal
Tuky30 g
 - z toho nasycené MK 20 g
Sacharidy40 g
- z toho cukry0 g
Vláknina0 g
Bílkoviny20 g
Sodík0,125 g

Použití

Raw kakaový prášek je skvělou a praktickou ingrediencí pro výrobu veškerých čokoládových a kakaových pokrmů, nápojů a dezertů, neboť se chová jako běžný kakaový prášek. Můžete jej použít v řadě chutných receptů na dezerty a nápoje – např. mandlovo-kakaové mléko, kakaový krém z datlí a konopného semínka, kakaový krém z kakaového másla, kakaovo-kokosové kuličky s medem a kokosovým máslem a mnoho dalších.

Ostatní informace

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Ekvádor

Hmotnost: 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design