Charakteristika

Kakaové boby jsou ceněné a vyhledávané pro svoje jedinečné chuťové vlastnosti a vysokou kvalitu. Kakaové boby byly po staletí oslavovány jako "potrava bohů", Aztékové je dokonce používali jako platidlo. I dnes jim jsou přičítány afrodisiakální a stimulující účinky. Tato "super potravina" je bohatým zdrojem antioxidantů, železa a hořčíku. Naše "surové", nepražené kakaové boby se pouze fermentují na slunci, a tím si uchovávají přirozený obsah enzymů a ostatních antioxidačních látek.

Složení

100 % nepražené BIO kakaové boby

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

   ve 100 g výrobku
Energetická hodnota1884 kJ / 450 kcal
Tuky31 g
- z toho nasycené mastné kyseliny19 g
Sacharidy32 g
- z toho cukry0 g
Vláknina13 g
Bílkoviny12 g
Sůl0,063 g

Použití

Můžete z nich vyrábět např. mandlovo-kakaové mléko, kakaový krém z datlí a konopného semínka, kakaové kuličky s kokosovým máslem a mnoho dalších pochutin – nebo je chroupat prostě jen tak – jako „oříšky“ s neodolatelnou hořkou chutí. 

oSTATNÍ INFORMACE

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.

Země původu: Guatemala

Hmotnost: 100 g a 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design