research paper writing services buy college term paper career composition english helper helper homework homework language press war of 1812 essay finance dissertations phd thesis supply chain management political science phd dissertation length help with introduction to research paper college scholarship essay prompts

Charakteristika

Naše BIO mandlová se vyrábí z celých, loupaných sladkých mandlí, které se pěstují na slunném ostrově Sicílie. Má vynikající nutriční profil – nízký obsah cukrů a vysoký podíl bílkovin prospěšných tuků a vlákniny. Mandlová mouka neobsahuje lepek, je tudíž vhodná pro lidi s celiakií.

Složení

100% BIO mandlová mouka

Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.

výživové údaje

Výživové údaje   ve 100 g výrobku
Energetická hodnota2524 kJ / 603 kcal
Tuky55,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny3,6 g
Sacharidy23 g
- z toho cukry4,5 g
Vláknina8,9 g
Bílkoviny20 g
Sůl0,02 g

Použití

Mandlovou mouku můžete použít jako náhradu běžné bílé mouky, lze konzumovat i bez tepelné úpravy. Vhodné zvláště na přípravu dortů, marcipánu, desertů, makrónek, kaší, krémů, na výrobu mandlového mléka.

Ostatní informace

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.

Země původu: Itálie

Hmotnost: 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design