Charakteristika

Naše BIO mandlová se vyrábí z celých, loupaných sladkých mandlí, které se pěstují na slunném ostrově Sicílie. Má vynikající nutriční profil – nízký obsah cukrů a vysoký podíl bílkovin prospěšných tuků a vlákniny. Mandlová mouka neobsahuje lepek, je tudíž vhodná pro lidi s celiakií.

Složení

100% BIO mandlová mouka

Může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů.

výživové údaje

Výživové údaje   ve 100 g výrobku
Energetická hodnota2524 kJ / 603 kcal
Tuky55,2 g
- z toho nasycené mastné kyseliny3,6 g
Sacharidy23 g
- z toho cukry4,5 g
Vláknina8,9 g
Bílkoviny20 g
Sůl0,02 g

Použití

Mandlovou mouku můžete použít jako náhradu běžné bílé mouky, lze konzumovat i bez tepelné úpravy. Vhodné zvláště na přípravu dortů, marcipánu, desertů, makrónek, kaší, krémů, na výrobu mandlového mléka.

Ostatní informace

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.

Země původu: Itálie

Hmotnost: 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design