write my essay south park sage business plan paper bliss typewriter letters how can i get a book review wrote for me dissertation proposal data collection essay video games

Charakteristika

Maca (Lepidium meyenii) je kořenová rostlina ve tvaru ředkvičky nebo tuřínu, která roste vysoko v andských horách, kde ji místní obyvatelé hojně využívají jako zeleninu i bylinu již po staletí a je jimi uctívána jako zdroj energie a obnovy sil. Pěstuje se v oblastech s vysokou nadmořskou výškou, především v Peru a Bolívii. Je to jedna z mála rostlin, které jsou schopny v takových výškách přežít. Pro vlastní použití se používá kořen rostliny, který obsahuje řadu vitamínů, minerálů, enzymů a esenciálních aminokyselin.

Složení

100 % BIO prášek z kořene Maca

výživové údaje

    ve 100 g výrobku
Energetická hodnota1587 kJ / 379 kcal  
Tuky1,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,3 g
Sacharidy77 g
- z toho cukry29 g
Vláknina27 g
Bílkoviny13 g
Sůl< 0,01 g

Použití

1 – 2 čajové lžičky denně, nejlépe rozmíchané ve sklenici vody. Prášek je také možné používat do müsli, cereálných kaší, najde uplatnění při výrobě dezertů, koláčů a muffinů. 

Ostatní informace

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.

Země původu: Peru

Hmotnost: 120 g a 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design