bio kokosový cukr

CHARAKTERISTIKA

SLOŽENÍ

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

POUŽITÍ

Charakteristika

Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který je sbírán ručně. Získané krystalky kokosového cukru mají jemně karamelovou chuť. V jižní a jihovýchodní Asii se používá již stovky let jako tradiční a oblíbené sladidlo. Cukr z kokosových květů pochází z ekologického zemědělství, je čistě přírodní a neprochází procesem rafinace.

složení

Složení: 100% bio kokosový cukr 

výživové údaje

ve 100 g výrobku
Energetická hodnota1636,6 kJ/ 390,9 kcal
Tuky1,02 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,9 g
Sacharidy 94,6 g
- z toho: cukry81,3 g
Bílkoviny0,8 g
Sůl0,125 g

Použití

Můžete přidat do kávy, smoothies, teplých i studených nápojů. Můžete přidat také do různých dezertů místo bílého cukru.

Ostatní informace

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.

Země původu: Indonésie

Hmotnost: 100 g a 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design