Charakteristika

Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové almy, který je sbírán ručně. Získané krystalky kokosového cukru mají jemně karamelovou chuť. jižní a jihovýchodní Asii se používá již stovky let jako tradiční a oblíbené sladidlo. Cukr z kokosových květů je čistě přírodní a neprochází procesem afinace. Zázvor dodá lehce pikantní chuť, která se výborně snoubí s karamelovým aroma kokosového cukru a zároveň pomáhá k příjemnému prohřátí celého organismu v chladných obdobích.

složení

99 % bio kokosový cukr, 1 % zázvor

výživové údaje

   ve 100 g výrobku
Energie390,9 kcal/ 1636,6 kJ
Bílkoviny0,8 g g
Sacharidy94,6 g
- z toho cukry81,3 g
Tuk1,02 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,9 g
Sůl0,125 g

Použití

Můžete přidat do kávy, smoothies, teplých i studených nápojů. Můžete přidat také do různých dezertů místo bílého cukru.

Ostatní informace

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.

Země původu: Indonésie

Hmotnost: 100 g

 
vyrobila Omega designOmega design