sample action plan for business writing a phd literature review distinctively visual essay run lola run pay to get essay done evaluation report of phd thesis pierce county library online homework help funeral parlor business plan professional powerpoint template term paper help dissertation revisions

Charakteristika

Kakaový prášek se získává sušením, rozemletím a odtučněním plodů kakaových bobů, které pochází od pěstitelů z ekologicky kontrolovaného zemědělství v Peru. Kakaové boby byly v minulosti považovány za symbol plodnosti, moudrosti a síly. Mnohé mayské svátky a rituály byly spojovány s oslavou kakaových bobů jako “potravy bohů”.

Složení

100 % BIO prášek z kakaových bobů

výživové údaje

   ve 100 g výrobku
Energetická hodnota1751 kJ / 418,2 kcal
Tuky11 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny 6,8 g
Sacharidy52 g
- z toho cukry2,5 g
Vláknina32,5 g
Bílkoviny27,8 g
Sůl0,095 g

Použití

Kakaový prášek je skvělou a praktickou ingrediencí pro výrobu veškerých čokoládových a kakaových pokrmů, nápojů a dezertů. Kakaový prášek využijete také jako základ čokolády, které bývají nejčastěji dochucovány například vanilkou nebo chilli.

Ostatní informace

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Peru

Hmotnost: 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design