narrative writing assignments dissertation appendices term paper uni due anglistik racial discrimination essay doctorate education no dissertation essay editing service toronto energy assignment descriptive creative writing examples the house on mango street thesis personal statement college essay help

Charakteristika

Naše kakaová hmota se získává z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Výroba kakaové hmoty probíhá za nízké teploty, a tím si hmota uchovává nejen skvělé chuťové vlastnosti, ale i významné nutriční prvky včetně aktivních enzymů.

Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády. Bývá také označována jako 100 % čokoláda a ocení ji všichni, kdo preferují přírodní nezpracované potraviny. Avšak můžeme ji použít i v kuchyni při přípravě cukrovinek.

Složení

BIO kakaová hmota, kousky

výživové údaje

   ve 100 g výrobku
Energetická hodnota2705 kJ / 646 kcal
Tuky55,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny36,2 g
Sacharidy25,2 g
- z toho cukry<0,7 g
Vláknina15 g
Bílkoviny13,7 g
Sůl 0,15 g

Použití

Kakaová hmota slouží jako základní surovina pro výrobu čokolády. Můžete ji jíst jen tak nebo přidat do pokrmů, které máte rádi. Vhodná je do müsli, jogurtu, na pečení i vaření.

OSTATNÍ informace

Skladujte v suchu při relativní vlhkosti do 60 % v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Peru

Hmotnost: 100 g a 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design