BIO Camu Camu prášek

CHARAKTERISTIKA

SLOŽENÍ

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE

POUŽITÍ

Charakteristika

Doplněk stravy

Keř Camu Camu (Myciaria dubia) je exotický keř, který se vyskytuje převážně v tropických a subtropických oblastech Amazonie, především Peru. Jeho drobné plody jsou jedním z nejbohatších zdrojů vitamínu C, který pomáhá zachytit volné radikály kyslíku a přispívá tak k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamín C mimo jiné přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

Složení

100% BIO prášek ovoce Camu Camu

Camu Camu je považováno za ovoce s největším obsahem přírodního vitaminu C (kyselina askorbová), obsahuje 30 - 60 krát více vitaminu C než pomeranč.

výživové údaje

ve 100 g výrobkuna 2 g%* na porci
Energetická hodnota1561 kJ/ 373 kcal31 kJ/8 kcal
Tuky0,1 g       0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny   0 g                                 0 g
Sacharidy91 g                                 1,8 g
- z toho cukry 0 g                                     0 g
Vláknina2 g                                 0 g
Bílkoviny2,2 g                            0 g
Sůl0 g                              0 g
Vitamin C1 800 g                    236 g295%

* Referenční hodnota příjmu na 1 porci = 2 g. Balení obsahuje 40 porcí.

Doporučené dávkování a použití

2 g prášku rozmíchejte 1 x denně ve sklenici vody, nezahřívejte! Je vhodný také na přípravu smoothies.

Doplněk stravy, není náhradou pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let. Nepřekračujte denní doporučenou dávku.

Ostatní informace

Skladujte mimo dosah dětí, v suchu, v uzavřeném obalu a bez přímého slunečního záření.

Země původu: Peru

Hmotnost: 80 g

 
vyrobila Omega designOmega design