essay customer umi phd dissertation essay online shops re homework help ks2 multiplication and division homework custom resume writing login dissertation journey roberts

Charakteristika

Borůvky (Vaccinium myrtillus)jako významný zdroj, fl avonoidů, vitamínu C a vlákniny, nacházely široké uplatnění v tradiční medicíně, a to především na podporu zraku, krátkodobé paměti a metabolismu glukózy. Tento borůvkový prášek se díky oblasti svého původu a způsobu zpracování vyznačuje vysokým obsahem antokyaninů a na stupnici ORAC (stupnice určená k měření antioxidační kapacity potravin) dosahuje mimořádné hodnoty – 65 000 μmol TE/100 g výrobku.

Složení

100% BIO prášek z plodů borůvek

výživové údaje

   ve 100 g výrobku
Energetická hodnota1559 kJ / 367 kcal
Tuky0, 8 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,1 g
Sacharidy54 g
- z toho cukry34 g
Vláknina31 g
Bílkoviny5 g
Sůl0,01 g

Použití

1–2 čajové lžičky denně. Prášek můžeme použít na obohacení nápojů, jogurtů a jiných jídel.

 Nezahřívejte!

Borůvky můžeme připravovat a zpracovávat různými způsoby.

Borůvkový prášek se hodí jako vynikající přísada do nápojů, jogurtů, smoothies, koláčů nebo jako ochucení zmrzliny a krémů.

Ostatní informace

Skladujte v suchu a v uzavřeném obalu.

Země původu: Finsko

Hmotnost: 80 g

 
vyrobila Omega designOmega design