avianca seat assignment essay service australia can someone do my assignments re homework help ks2 best excuses for no homework how to write a literature review conclusion synopsis thesis phd how to write admission letters homework help bad page research websites

Charakteristika

Kokosový cukr se získává z nektaru květů kokosové palmy, který je sbírán ručně. Získané krystalky kokosového cukru mají jemně karamelovou chuť. V jižní a jihovýchodní Asii se používá již stovky let jako tradiční a oblíbené sladidlo. Cukr z kokosových květů je čistě přírodní a neprochází procesem rafinace. Zázvor dodá lehce pikantní chuť, která se výborně snoubí s karamelovým aroma kokosového cukru a zároveň pomáhá k příjemnému prohřátí celého organismu v chladných obdobích.

složení

99% BIO kokosový cukr, 1% zázvor

výživové údaje

   ve 100 g výrobku
Energie390,9 kcal/ 1636,6 kJ
Bílkoviny0,8 g
Sacharidy94,6 g
- z toho cukry81,8 g
Tuky1,02 g
- z toho nasycené mastné kyseliny0,9 g
Sůl0,125 g

Doporučené použití

Můžete přidat do kávy, smoothies, teplých i studených nápojů. Můžete přidat také do různých dezertů místo bílého cukru.

Ostatní informace

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu.

Země původu: Indonésie

Hmotnost: 100 g a 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design