Výstavy

Navštivte náš stánek na veletrzích, kde se o našich produktech dozvíte bližší informace a zároveň si je na místě můžete vyzkoušet

Vitafoods Asia

11.–12. 9. 2018
Marina Bay Sand, Singapore
Stánek č. R30

Natural & Organic Products Europe

22.–23. 4. 2018
Londýn, VB
Stánek č. R28, ExCel

BIOFACH 2018

14.–17. 2. 2018
Norimberk, Německo
Stánek č. 286, hala 5

PLMA Amsterdam 2017

16.–17. 5. 2017
RAI Amsterdam
Stánek č. F – 6864 Amstelhal

FINISHED PRODUCTS
EUROPE 2017

9.–11. 5. 2017
Palexpo, Geneva, Switzerland
Stánek č. K32

FOOD MATTERS LIVE

22.–24. 11. 2016
ExCel, Londýn, Velká Británie
Stánek č. 262

FINISHED PRODUCTS
EUROPE 2016

10.–12. 5. 2016
Palexpo, Geneva, Switzerland
Stánek č. D29

PLMA Amsterdam 2016

24.–25. 5. 2016
RAI Amsterdam
Stánek č. 6864

BIOFACH

10.–13. 2. 2016
Norimberk, Německo
Stánek č. 149, hala 5

Natural Products Scandinavia 

1.-2. 11. 2015
MalmöMässan Malmö, Švédsko
Stánek č. 20

Charakteristika

Kakaový prášek se získává sušením, rozemletím a odtučněním plodů kakaových bobů, které pochází od pěstitelů z ekologicky kontrolovaného zemědělství v Peru. Kakaové boby byly v minulosti považovány za symbol plodnosti, moudrosti a síly. Mnohé mayské svátky a rituály byly spojovány s oslavou kakaových bobů jako “potravy bohů”.

Složení

100 % BIO prášek z kakaových bobů

výživové údaje

   ve 100 g výrobku
Energetická hodnota1751 kJ / 418,2 kcal
Tuky11 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny 6,8 g
Sacharidy52 g
- z toho cukry2,5 g
Vláknina32,5 g
Bílkoviny27,8 g
Sůl0,095 g

Použití

Kakaový prášek je skvělou a praktickou ingrediencí pro výrobu veškerých čokoládových a kakaových pokrmů, nápojů a dezertů. Kakaový prášek využijete také jako základ čokolády, které bývají nejčastěji dochucovány například vanilkou nebo chilli.

Ostatní informace

Skladujte v suchu v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Peru

Hmotnost: 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design