Výstavy

Navštivte náš stánek na veletrzích, kde se o našich produktech dozvíte bližší informace a zároveň si je na místě můžete vyzkoušet

Vitafoods Asia

11.–12. 9. 2018
Marina Bay Sand, Singapore
Stánek č. R30

Natural & Organic Products Europe

22.–23. 4. 2018
Londýn, VB
Stánek č. R28, ExCel

BIOFACH 2018

14.–17. 2. 2018
Norimberk, Německo
Stánek č. 286, hala 5

PLMA Amsterdam 2017

16.–17. 5. 2017
RAI Amsterdam
Stánek č. F – 6864 Amstelhal

FINISHED PRODUCTS
EUROPE 2017

9.–11. 5. 2017
Palexpo, Geneva, Switzerland
Stánek č. K32

FOOD MATTERS LIVE

22.–24. 11. 2016
ExCel, Londýn, Velká Británie
Stánek č. 262

FINISHED PRODUCTS
EUROPE 2016

10.–12. 5. 2016
Palexpo, Geneva, Switzerland
Stánek č. D29

PLMA Amsterdam 2016

24.–25. 5. 2016
RAI Amsterdam
Stánek č. 6864

BIOFACH

10.–13. 2. 2016
Norimberk, Německo
Stánek č. 149, hala 5

Natural Products Scandinavia 

1.-2. 11. 2015
MalmöMässan Malmö, Švédsko
Stánek č. 20

Charakteristika

Naše kakaová hmota se získává z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Výroba kakaové hmoty probíhá za nízké teploty, a tím si hmota uchovává nejen skvělé chuťové vlastnosti, ale i významné nutriční prvky včetně aktivních enzymů.

Kakaová hmota je základní surovinou pro výrobu čokolády. Bývá také označována jako 100 % čokoláda a ocení ji všichni, kdo preferují přírodní nezpracované potraviny. Avšak můžeme ji použít i v kuchyni při přípravě cukrovinek.

Složení

BIO kakaová hmota, kousky

výživové údaje

   ve 100 g výrobku
Energetická hodnota2705 kJ / 646 kcal
Tuky55,6 g
- z toho nasycené mastné kyseliny36,2 g
Sacharidy25,2 g
- z toho cukry<0,7 g
Vláknina15 g
Bílkoviny13,7 g
Sůl 0,15 g

Použití

Kakaová hmota slouží jako základní surovina pro výrobu čokolády. Můžete ji jíst jen tak nebo přidat do pokrmů, které máte rádi. Vhodná je do müsli, jogurtu, na pečení i vaření.

OSTATNÍ informace

Skladujte v suchu při relativní vlhkosti do 60 % v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Peru

Hmotnost: 100 g a 250 g

 
vyrobila Omega designOmega design