concluding an argumentative essay components of a literature review critical dissertation doctor in perspective relative space time who umi phd dissertation hook sentences for essays pay for a research paper dissertation educational research

Charakteristika

Jedlý olej – rostlinný, jednodruhový Avokádový olej pochází z kontrolovaného ekologického zemědělství. Olej je šetrně lisován za nízkých teplot, nejsou použita chemická rozpouštědla a jiné přísady. Nahrazení nasycených tuků nenasycenými tuky ve stravě přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Kyselina olejová (omega-9) je nenasycený tuk.

Složení

100 % BIO panenský avokádový olej z prvního lisování za studena.

 výživového údaje

na 100 ml
energetická hodnota3370 kJ/805 kcal
bílkoviny0 g
sacharidy0 g
- z toho cukry0 g
tuky91 g
- z toho nasycené mastné kyseliny13 g
- z toho mononenasycené mastné kyseliny   68 g
- z toho polynasycené mastné kyseliny10 g
sůl0 g

Kyselina olejová (Omega-9) 68 g

Kyselina linolová (Omega-6) 9,3 g

ostatní informace

Skladujte při pokojové teplotě v suchu. Láhev pečlivě uzavírejte!  Olej chraňte před přímým světlem a přístupem vzduchu.

Země původu: Keňa

Objem: 250 ml

 
vyrobila Omega designOmega design